dagbadd-i-mocka-nara-brasanDagbädden är en väldigt intressant design möbel att ha hemma, den påminner mycket om bäddarna som psykologer använder för deras klienter som behöver ligga ned bekvämt. Det är möbel som är väldigt snygg men framförallt är den funktionell vilket tyvärr många möbler inte är. Detta är inte bara en enkel inrednings detalj i hemmet utan den kommer fylla en funktion, de är även grymt sköna för längre sovstunder och vilostunder.

Ganska ovanlig möbel

Många känner inte till vad en dagbädd är för något, det är inte precis så att 50% av befolkningen köper hem dessa så de är ganska så ovanliga. Det går inte sticka under stolen med att dessa kostar pengar och tyvärr finns det inte allt för många billiga dagbäddar, detta gör att dagbädden är ganska ovanlig men det är positivt för den som är ute efter en inredning som är unik.

Det finns en hel del populära märken som House Doctor som gör flera modeller av skinn med riktigt hög kvalitet, dessa modeller kommer hålla en livstid om man behandlar skinnet regelbundet varje år. Detta är möbler som håller extremt länge och som antagligen kommer hålla livet ut med rätt skötsel.

Vi och många fler hade dock önskat att det fanns lite fler billigare varianter att välja mellan, då det är lite synd att vissa personer inte kommer ha råd med att köpa denna underbara möbel.

Pris och Kvalitet

Priserna varierar en hel del, men tittar man på märken som House Doctor och så vidare så är de inte överprisade. Riktiga designmöbler kostar en del pengar, men kvalitén är också oftast mycket bättre än massproducerade möbler och alla material har blivit handplockade för att produkten ska hålla länge.

Som många inredare säger så är ett vackert hem viktigt för livsglädjen, det går inte sätta ett pris på livsglädjen.

Våra Partners

Om du är intresserad så kan du spana in våra partners.