Det finns en hel del butiker som säljer dagbäddar på nätet och priserna är överlag alltid lägre än i fysiska butiker. Många butiker har dock nästan samma utbud av dagbäddar då det är produkter som kommer från kända möbelkollektioner och möbeldesigners.

Vi är övertygade om att utbudet av dagbäddar bara kommer att öka för varje år som går, det är en möbel som allt fler börjar få upp ögonen och börjar se de stora fördelarna med dessa möbler.

Populära Butiker

confidentliving

Confident Living

Confident Living har kanske det bästa utbudet av dagbäddar, de har bäddar från alla de kända märkena och möbeldesigners och priserna varierar från det billigare segmentet ända upp till det dyraste.

Besök Confident Living

kitchentime

KitchenTime

Det är kanske lite oväntat att KitchenTime säljer möbler men faktum är att KitchenTime har ett väldigt bra utbud på några intressanta dagbäddar.

Besök KitchenTime

Tips vid köp av dagbädd

  • Var noga med att mäta ordentligt innan du gör din beställning på nätet så att du inte får hem möbeln för att sedan inse att den aldrig kommer passa in i det utrymme du hade tänkt dig. Så var noga med att kolla upp måtten på dagbädden.
  • Fundera över vilket material du är intresserad av då det skiljer sig ganska mycket. Finns det barn i hemmet så kanske skinn är det bästa alternativet så det inte är lika känsligt mot fläckar. Skulle något spillas eller dylikt så går det enkelt att torka upp utan några större problem, tyg är dock väldigt problematiskt när olika vätskor är inblandat.
  • Passa på att spana in våran sida för lite inspiration till inredningen av dagbädden. Vi kommer ständigt lägga upp intressanta bilder på hur dagbäddar kan användas så att du som besökare kan få ta del av vad andra personer har gjort med sina möbler.